Lastnik strani:

VIVAMAR – DRUŠTVO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ MORJA

Klavčičeva 2, 1241 Kamnik
DŠ: 44789483

email: info@vivamar.org
GSM: 00 386 41 435 500

kontaktne osebe:
mag. Darja Ribarič, univ.dipl.biol., predsednica
dr. Marina Štukelj, dr. vet. med.
dr. Malan Štrbenc, dr. vet. med.
Kaja Zavodnik, študentka biologije
Nataša Potočnik, PR

TRR št. 021500253238669 pri NLB d..d.

Oblikovanje, urejanje besedil in tehnična izvedba spletne strani:

© Oglaševalska agencija Connecta, www.connecta.si

Fotografije: © VIVAMAR ter osebni arhivi avtorjev, za katere so pridobljene pravice do objave

Kopiranje in kakršna koli druga uporaba fotografij je prepovedana! 

PRAVNI POUK ZA UPORABO SPLETNE STRANI

Uporabnik spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik) http://www.vivamar.org/, se šteje za obveščenega s temi pogoji uporabe v trenutku, ko začne aktivno dostopati do podatkov na spletni strani.

Vsebine na spletni strani so avtorsko zaščitene. Za vsako uporabo podatkov izven njihovega osnovnega namena, je potrebno pridobiti predhodno dovoljenje nosilca lastninske ali avtorske pravice. Namen izhaja iz splošno uveljavljenih načel, pravil in običajev uporabe svetovnega spleta ter informacijske tehnologije.

Za vsebine, ki jih na spletni strani objavljajo obiskovalci, ponudnik storitev in skrbnik ne odgovarjata. Za neprimerne, žaljive ali kaznive vsebine nosi pravne posledice avtor, ki je objavil vsebino. Skrbnik spletne strani si pridrži pravico umakniti vsebine, ki so po njegovem mnenju neprimerne oziroma pozvati pristojne institucije k ukrepanju.

Skrbnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Uporabnik soglaša z uporabo osebnih podatkov za namene oglaševanja ali raziskav v trenutku, ko svoje podatke posreduje. Za odjavo od vsebin ali za prekinitev uporabe osebnih podatkov mora uporabnik s pisnim sporočilom od skrbnika zahtevati prekinitev aktivnosti (opt-out).

Za vse podatke posredovanje po elektronski poti skrbnik zagotavlja spoštovanje zasebnosti in informacijske varnosti, v obsegu ter na način kot je običajno za primerljive dejavnosti.

Za varovanje posebej občutljivih podatkov mora poskrbeti pošiljatelj. Skrbnik prevzame odgovornost za posredovane podatke zgolj takrat, ko so posredovani na ustrezen način.

Hramba podatkov se izvaja v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

PIŠKOTKI

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Če želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko kliknite na odpri nastavitve.

V primeru, da ste potrdili uporabo spletnih piškotov na spletni strani bodo v vaš brskalnik naloženi sledeči piškoti:

– ndp-check, shranjena informacija o dovolitvi piškotov

Ta piškotek bo shranjen tudi v primeru, če se odločite, da piškotkov ne dovolite in ste označili možnost shranjevanja nastavitev.

WordPress content management system nastavi naslednje piškotke:

– wordpress_test_cookie, testni piškot za preverjanje delovanja

V primeru, če na strani pustite kak komentar se vaš elektronski naslov, ime in spletna stran, ki jih vnesete v obrazec shranijo, da vam jih naslednjič ni treba vpisovati:

– wordpress_email
– wordpress_name
– wordpress_website

Druge spletne strani, ki nastavljajo piškotke:

– Google Analytics, ustvari štiri piškotke v katere shrani unikatno identifikacijsko številko

– Facebook, v primeru, če ste prijavljeni na Facebook

– YouTube, v primeru, če predvajate kakšno video vsebino, ki je vključena na spletno stran.